فـــــواید استفاده از وسایل كمك آموزشـــی
وسایل كمك آموزشی بازده آموزشی را از لحاظ كمی و كیفی افزایش می دهد
وسایل كمك آموزشی می تواند یادگیری را انفرادی كند
وسایل كمك آموزشی آموزش را با قدرت بیشتری عملی می سازد
وسایل كمك آموزشی دسترسی به فرهنگ و آموزش را به طور یكسان برای همه میسر می سازد.
وسایل كمك آموزشی اساس قابل لمس را برای تفكر و ساختن مفاهیم فراهم میسازد و در نتیجه از میزان عكس العمل گفتاری دانش آموز می كاهد.
مورد علاقه زیاد و فراون شاگردان هستند و توجه به آنها را به موضوع اصلی معطوف می سازد.
اساس لازم را برای یادگیری تدریجی و تكمیلی آماده می سازد و در نتیجه یادگیریرا دائمی می كند.
تجارب واقعی و حقیقی را در اختیار شاگردان قرار می دهد و در نتیجه موجب فعالیت ایشان می شود.
پیوستگی افكار را موجب می گردد.
در توسعه و رشد معنی در ذهن شاگرد مؤثر هستند.
مهارتــی را به طور كامل و مؤثر به دانش آموزان می آموزد.
تجاربی را در اختیار شاگردان قرار می دهد كه از راههای دیگر امكان ندارد.
استفاده از وسایل آموزشی موجب می شود كه دانش آموزان از همه حواس خود جهت یادگیری مطالب استفاده كنند. از آنجا كه % 75 ازیادگیری مطالب توسط چشم و بینایی یاد گرفته می شود، این موضوع باعث شد كهمعلمان بیشتری به استفاده از وسایل كمك آموزشی و وسایل بصری روی آوردند. یكیاز عللی كه تعدادی از معلمان از وسایل كمك آموزشی استفاده نمی كنند ایناست كه فكر می كنند كه منظور از وسایل كمك آموزشی همان وسایلی است كه فقطبه منظور آموزش دانش آموزان و با هدف وسیله كمك آموزشی از قبل ساخته شده میباشد.ولیاین فكر اشتباهی می باشد، زیرا با وسایل دور ریختنی و مازاد نیز می توانیك وسیله كمك آموزشی ساخت كه به اهداف مورد نظر درس برسیم. اگربخواهیم نتیجه تحقیقات پیاژه و سایر محققین ارزشمند را در مورد تدریس ریاضیات به كودكان، در یك جمله خلاصه كنیم باید بگوئیم: وسایل كمك آموزشیرا به مدارس ببریم.
هیچ معلمی نباید در تدریس ریاضیات به ویژه در سال هایاولیه دبستان، بدون وسیله كمك آموزشی باشد. البته بی درنگ باید تذكر دهیم كهمنظور ما این نیست كه معلم نمی تواند بدون داشتن وسایل از پیش ساخته وتعیین شده ریاضیات را تدریس كند،بلكه یك معلم در صورتی كه مفاهیم را به درستی درك كند و روش تدریس صحیحداشته باشد، می تواندحتی از نخودولوبیا و چوب كبریت نیز در تدریس ریاضیاتاستفاده كند.